Představení produktu: CRM systém Firmao

V dnešní dynamické a konkurenční podnikatelské realitě vyžaduje efektivní řízení podniku používání moderních nástrojů a technologií. Jedním z řešení, které si mezi podniky získalo velkou oblibu, je CRM systém (Customer Relationship Management), který pomáhá řídit vztahy se zákazníky.

Příkladem takového systému je Firmao, který byl vyvinut v roce 2010 v Polsku. Podívejme se na tento systém blíže dále v tomto článku.

Co je Firmao?

Firmao je komplexní nástroj typu „vše v jednom“ určený pro řízení všech oddělení společnosti, od marketingu přes prodej až po poprodejní služby a servis.

Je určen pro malé a střední výrobní, servisní a prodejní firmy, ale díky modulární konstrukci jej lze snadno a rychle přizpůsobit specifickým potřebám jakékoli společnosti.

Jaké výhody přinese Firmao vaší společnosti?

Řízení firmy může být poměrně náročné. Dokázali byste si zapamatovat záležitosti projednávané s každým jednotlivým zákazníkem, když jich je denně sto? Určitě ne.

Právě zde přicházejí na pomoc systémy CRM, jako je Firmao – jsou navrženy tak, aby zefektivnily všechny procesy, které ve firmě probíhají.

Díky CRM systému Firmao nezapomenete na naplánovanou schůzku, úkol, který máte splnit, nebo na to, co jste před týdnem probírali s klientem.

Hlavní funkce systému Firmao

  • Snadná organizace a automatizace prodejního procesu
  • Rychlé vystavování dokladů, jako jsou faktury, nabídky a objednávky
  • Automatizace procesu fakturace včetně kontroly plateb
  • Řízení práce zaměstnanců pomocí zadávání úkolů a evidence času
  • Správa kontaktů se zákazníky prostřednictvím integrace s e-mailem, telefonem a chatem
  • Řízení skladu
  • Možnost snadné konfigurace, přizpůsobení systému konkrétním potřebám
  • Možnost ukládání dat na vlastním serveru (on-premise)

Prodejní příležitosti

Zákazník je klíčovým prvkem úspěchu každé firmy. Generování příjmů a udržení finanční stability společnosti závisí na a jeho nákupních rozhodnutích.

Firmao umožňuje shromažďovat a ukládat všechna data o zákaznících na jednom místě. Získáte tak snadný přístup k informacím o zákaznících, jejich preferencích a transakcích. Díky tomu budete moci lépe porozumět jejich potřebám a přizpůsobit jim své prodejní aktivity.

Firmao vám také umožní automaticky přidělovat potenciální zákazníky a prodejní příležitosti jednotlivým prodejcům a řídit tak prodejní proces.

Ten lze také automatizovat – přechod mezi jednotlivými fázemi lze podmínit, např. splněním všech prvků definovaného kontrolního seznamu. 

Cena CRM systému Firmao

Firmao nabízí velmi konkurenceschopné ceny v závislosti na potřebách zákazníka. Na výběr jsou 3 licence: Standard, Professional a Enterprise. Při volbě platby na jeden rok dopředu můžete získat slevu 23 %.

Firmao si taé můžete vyzkoušet na 14 dní zdarma. Po uplynutí této doby si budete muset zakoupit placené předplatné, pokud chcete platformu nadále používat.

Technická podpora

Telefonická podpora na Firmao je k dispozici od 8:00 do 17:00 a e-mailová podpora je k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce. Firmao nabízí podporu v polštině, angličtině a ukrajinštině. Podpora je dostupná všem uživatelům bez nutnosti vytvoření účtu.

Kromě standardní podpory lze podporu získat také prostřednictvím livechatu, callback widgetu nebo objednáním online prezentace systému.

Integrace 

Firmao je nenahraditelná platforma v oblasti správy podnikových procesů, která nabízí více než 1 000 integrací. Nejedná se o obyčejný nástroj, ale o komplexní ekosystém pro automatizaci podnikání.

Díky možnostem integrace přes Zapier je snadné spojit Firmao s jakýmkoliv stávajícím nástrojem nebo aplikací. Kromě toho se mohou podniky těšit na pohodlnou integraci s širokou škálou e-commerce systémů, včetně Shopify, WooCommerce a Magento.

Co Firmao opravdu odlišuje, je jeho schopnost integrovat marketing, prodej a provoz do jednoho uceleného workflow. To umožňuje rychlejší reakce na tržní výzvy a efektivnější využití zdrojů.

Navíc je Firmao navrženo tak, aby bylo škálovatelné a přizpůsobitelné, což podnikům umožňuje růst podle svých specifických potřeb. Výsledkem je nejen robustní sada nástrojů, ale i partnerství zaměřené na podporu růstu vašeho podnikání.

Mobilní aplikace

Účel mobilních aplikací je jediný: umožnit zaměstnancům rychlý přístup k údajům o zákaznících, historii interakcí, informacím o prodeji a dalším důležitým informacím, ať jsou kdekoli.

Aplikace Firmao nabízí vytváření a sledování prodejních příležitostí, správu kontaktů a firem, dohled nad úkoly a push upomínky. Volání, e-mail nebo textová zpráva zákazníkovi jsou vzdáleny jen jedno kliknutí.

Shrnutí

Pokud potřebujete nekomplikovaný nástroj pro správu svého podnikání, včetně prodeje, marketingu, projektů, kontaktů se zákazníky – Firmao může být ideální volbou.