Představení produktu: Rezervační systém Zenamu

Pořádání skupinových cvičení je podnikání jako každé jiné. Ať už jste samostatný lektor nebo vedete jógové, taneční, pilates či jiné studio, jistě víte, jak náročné je vše zorganizovat, svou nabídku dobře propagovat, odbavovat objednávky, komunikovat s klienty a často i řešit různá storna a vratky plateb za zrušené rezervace.

To vše spolyká dost času a energie, kterou byste raději věnovali klientům na lekcích nebo pro své další vzdělávání.

Se všemi výše uvedenými procesy vám může pomoci systém Zenamu. S myšlenkou, že i organizace lekcí může být díky moderním přístupům snadná, a že na obsluhu rezervačního systému nemusí mít člověk hned školení, jej od roku 2021 vyvíjí Bára a Honza.

Co je rezervační systém Zenamu?

Zenamu je jednoduchý, spolehlivý a přehledný rezervační systém se srdcovou zákaznickou podporou, se kterým můžete efektivně spravovat vaše lekce, kurzy a workshopy. Z mobilu, tabletu i počítače.

Systém je intuitivní a snadno pochopitelný jak pro lektory, kteří přes něj vypisují své termíny, tak i pro jejich klienty, kteří si mohou v kteroukoliv denní dobu vytvořit rezervaci a rovnou za ni zaplatit.

Používáním Zenamu odpadá pro obě strany nutnost řešit rezervace, platby a jejich potvrzení manuálně, nahrazuje rušení účasti přes telefon, domlouvání přes SMSky nebo e-maily, které stejně často někam zapadnou.

Zenamu využívají jógová studia, ale i taneční školy, instruktoři pilates a dokonce i trenéři psů. Vytvořen byl s ohledem na potřeby všech typů pohybových aktivit a pro všechny jednotlivce i organizace pořádající otevřené lekce, navazující kurzy a různé víkendové semináře a workshopy.

Pohled na systém Zenamu přes rameno uživatele

Jaké benefity Zenamu přináší?

Se Zenamu ušetříte nejen váš čas, ale především energii.

S tím, jak se rozšiřují řady praktikujících a roste počet nabízených termínů, roste i čas, který musí lektor opakujícím se úkonům věnovat.

Nutnost být v určitý čas na telefonu, při zrušení termínu dát každému přihlášenému účastníkovi vědět individuálně, nebo i potřeba shánět další klienty k doplnění kapacity, pokud se někdo na poslední chvíli odhlásil a vy jste s ním již počítali.

Systém také umožňuje vytvořit nabídku permanentek k zakoupení online, uchovává přehled o jejich využití klientem a hlídá jejich platnost.

Navíc automaticky zasílá připomínky rezervací SMS zprávou i e-mailem a minimalizuje tak možnost, že klient na hodinu nedorazí.

Díky Zenamu získáte několik hodin času týdně navíc a můžete se soustředit na to, co vás baví nejvíc – vaše praxe a klienti.

Hlavní funkce rezervačního systému Zenamu

  • Vlastní designová stránka s rozvrhem a nabídkou lekcí, kurzů i workshopů, kterou můžete integrovat do svých webových stránek
  • Vytvoření nabídky permanentek k zakoupení klienty
  • Jednoduchý proces rezervace a platby
  • Možnost nastavení limitů pro odhlášení a storno poplatků jako prevence ztráty příjmů
  • Správa kontaktů na klienty s detailním přehledem a historií jejich objednávek
  • Souhrnné statistiky a reporty o všech vašich příjmech a zaplněnosti lekcí
  • Zasílání hromadných zpráv přihlášeným klientům
  • Vystavování dokladů s možností proplacení od pojišťovny
Obrazovka systému Zenamu s předhledem firmy
Obrazovka systému Zenamu s ukázkou rezervace

Cenové plány

Zenamu má transparentní ceník se třemi různými tarify.

Zahrnuje bezplatný tarif pro začínající lektory a dva placené tarify pro profesionály a studia. Po 30 denní zkušební verzi s neomezenými funkcemi lze pokračovat ve verzi Zdarma.

Tarif Profesionál je vhodný pro samostatného lektora, který chce využívat i prémiové funkce.

Tarif Studio je vhodný pro všechny typy studií, skupiny více spolupracujících lektorů a organizace.

Uživatelská podpora

Kodex Zenamu je “Nejste na to sami. Chápeme, že přechod na rezervační systém není vaše oblíbená činnost.”

Tým Zenamu nabízí zdarma živou ukázku systému, pomoc s úvodním nastavením, migraci klientských dat a kontaktů i poradenství v oblasti efektivity vedení praxe, marketingu a promování lekcí.

Pro jakékoliv rady či otázky je k dispozici e-mail uživatelské podpory, Facebook stránka nebo profil na Instagramu.

K dispozici je i obsáhlá nápověda ve které naleznete odpověď na vše, co se týká počátečního používání systému i následného nastavování pokročilých funkcí.

Integrace s dalšími službami

Pro okamžité přijímání plateb online lze propojit účet v rezervačním systému s platební bránou Stripe. Integrace je jednoduchá, nezabere více než 7 minut a nejsou k ní potřeba žádné technické znalosti.

V případě, že provozujete vlastní webové stránky na Webnode, WordPress, Wix a podobných systémech, Zenamu nabízí tři pluginy s rozvrhem, které si lze vložit do vlastních webových stránek.

Pro podporu e-mailového marketingu a zasílání newsletterů je možné propojit seznam kontaktů v Zenamu se dvěma službami pro hromadné zasílání zpráv – SmartEmailing a Mailchimp.

Shrnutí

Jedná se o uživatelsky přívětivý rezervační systém s důrazem na zpětnou vazbu od klientů, kteří jej používají. Jde o praktický doplněk pro všechny lektory. Pro ty, co provozují zaběhlé studio, tak i pro lektory na samém začátku svého podnikání.

Pokud jste jedním z nich a chcete vnést větší řád do organizace vašeho cvičení, ušetřit několik hodin měsíčně na opakujících se úkolech a oslovit nové klienty, neváhejte vyzkoušet 30 denní zkušební verzi bez závazků. Zenamu je klíčem k větší efektivitě a ziskovější praxi.

Přečtěte si další články na našem blogu.